chevronPath 2 heart-fill heart-fill minusnotification-closeplussearch-glass

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Contact

Om voor een plaats in het hospice in aanmerking te komen is allereerst een indicatie nodig. Voor informatie over het aanvragen hiervan kunt u of uw naaste contact opnemen met één van de coördinatoren van het hospice. Ook uw huisarts of een andere zorgverlener kan u hierbij behulpzaam zijn.

 

Na de indicatiestelling kan contact worden opgenomen met het hospice. Als er plaats is in het hospice zal de coördinator een afspraak met u maken voor een kennismakingsgesprek. Hierbij worden de procedures besproken, die verband houden met uw eventueel verblijf in het hospice. In dit gesprek bent u, of uw naaste, in de gelegenheid te vertellen wat uw verwachtingen zijn van het hospice en kunt u uw vragen stellen.


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Komen kijken?

  Wilt u het hospice eerst eens komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook! Wel is ook hiervoor een afspraak met één van de coördinatoren gewenst.

  Het kan voorkomen dat alle gastenkamers van het hospice bezet zijn. In dat geval kan de coördinator u wellicht in contact brengen met een andere voorziening voor palliatieve zorg.

   

  U kunt de coördinatoren als volgt bereiken:

  Hospice ’t Huis aan de Vecht

  Hardenberg: (0523) 62 43 10
  Esther Stad en

  Marlies Kuizenga